Staat jouw vraag er niet tussen? We horen graag van je! 😀

Stickers

Onze stickers worden uitgesneden als tekst of als afbeelding geleverd. Los uitgesneden woorden en vormen worden voorzien van transfer papier. Dit is een doorzichtige laag die lijkt op schilderstape en wordt gebruikt om het aanbrengen te vereenvoudigen.

1. Hoe breng ik de stickers aan?

Het aanbrengen van onze stickers is eenvoudig. Grotere stickers kun je aanbrengen zonder transfer papier (zie 1.2).

1.1 Met transfer papier

1. Zorg voor een gladde ondergrond die van tevoren goed schoon en vetvrij is gemaakt.

2. Het is belangrijk het transfer papier even aan te drukken, zodat het goed hecht aan de sticker. Dit kan bijvoorbeeld met een plastic pasje.

3. Zorg ervoor dat de sticker op de juiste plek zit. Door de sticker bijv. met schilderstape vast te zetten, of door met een potlood te bepalen waar de sticker komt, voorkom je misplaksels.

4. Trek het transfer papier voorzichtig(!) los van het achterste vel, waarbij je zorgt dat de sticker aan het transfer papier blijft plakken. Plak de sticker samen met het transfer papier op de juiste plek en druk opnieuw de sticker goed aan met een pasje. Werk hierbij vanuit één richting, om eventuele luchtbelletjes te verwijderen.

5. Verwijder het transfer papier voorzichtig, zonder de sticker mee te nemen, los. Mocht er een stukje sticker niet direct van het transfer papier los komen, dan ga je een stukje terug en druk je het nog eens stevig aan met een pasje, voordat je verder gaat.

Zit er mooi op zo, of niet?

1.2 Zonder transfer papier

Stickers zonder transfer papier bestaan uit één geheel en zijn vrij eenvoudig te plakken.

1. Zorg voor een schone en vetvrije ondergrond en bepaal de juiste plek (zie ook 1.1.3).

2. Haal de sticker voorzichtig van het papier, begin in een hoek van de sticker en strijk de rest (eventueel met een plastic pasje) strak op de ondergrond.

3. Om eventuele resterende luchtbelletjes te verwijderen, kun je een plastic pasje gebruiken.

 

2. Hoe verwijder ik blijvende luchtbelletjes?

Hardnekkige luchtbelletjes kun je met een klein naaldje/speldje inprikken. Vervolgens kun je met een plastic pasje voorzichtig de lucht naar het gaatje toe drukken.

 

3. Hoe verwijder ik stickers?

Je kunt onze stickers verwijderen door ze te verwarmen met een föhn. Door de warmte lost de lijm, waarna je voorzichtig(!) de sticker kunt verwijderen.

Let op: FullGas.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade die tijdens of na het plakproces en/of het verwijderen van stickers ontstaat.